Cautare

8238 de rezultate pentru "numar de telefon fix lupu gheorghe" (6.15 secunde)
primul ar fi revenirea AIE la guvernare cu 59 de mandate, al doilea- o coalitie intre PCRM si PDM cu 57 de mandate, al treilea- o coalitie intre PCRM si PLDM sau noi alegeri anticipate.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
Ziua alegerilor a reprezentat pentru formatiunile politice un alt examen de rabdare si de nervi intinsi la maxim.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Conducerea galateana a Consiliului Concurentei ii anunta pe cei care au de gind sa faca reclamatii ca institutia si-a schimbat adresa.
Anuntul a fost facut de catre presedintele ANPC, Dan Vlaicu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, 4 iulie in statiunea Olimp. ... *Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... *Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... *Costinesti - sediul BTT - telefon:
De asemenea, Danut Culetu este directorul ING Bank Constanta, de unde acesta va trebui sa demisioneze, in conditiile noii functii. Liberalul a declarat ca, desi functia detinuta la banca este mai avantajoasa din punct de vedere material decat cea de prefect, isi doreste sa faca ceva pentru judetul Constanta.
Motiunile lui Victor Ciorbea si Avram Muresan pentru candidatura la functia de presedinte al PN¥CD la congresul care va avea loc duminica au fost respinse de conducerea partidului, din "motive de neindeplinire a conditiilor minimale de sprijin politic".
Jean Paul Tucan a fost ales ieri, de ziua lui, presedinte interimar al PNL Navodari, in urma Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal, filiala Constanta, care a avut loc in Mamaia.
Intrucat alegerile din toamna inseamna vot uninominal, pentru cei care si-au anuntat intentia de a candida pentru Parlamentul Romaniei este important sa vada exact cum va fi impartit judetul, pentru a sti care zona il avantajeaza mai mult si unde sa candideze.
Partidul National Liberal a si facut-o deja, iar in continuare va vom prezenta colegiile din judetul Constanta - 10 pentru Camera Deputatilor si 4 pentru Senat -, cu toate ajustarile de ultima ora pe care guvernantii le-au facut in aceste zile, precum si candidatii PNL pentru fiecare colegiu in parte.
Candidatii USL Gheorghe Dragomir - PNL - Colegiul 1 Camera Deputatilor Mihai Lupu - PNL - Colegiul 2 Camera Deputatilor Ileana - Cristina Dumitrache - PSD - Colegiul 3 Camera Deputatilor Radu Babus - PSD - Colegiul 4 Camera Deputatilor Victor - Gheorghe Manea - PNL - Colegiul 5 Camera Deputatilor Eduard - Stelian Martin - PSD - Colegiul 6 Camera Deputatilor Mircea - Titus Dobre - PSD - Colegiul 7 Camera Deputatilor Manuela Mitrea - PSD - Colegiul 8 Camera Deputatilor Remus Cernea - PSD - Colegiul 9 Camera Deputatilor Madalin Voicu - PSD - Colegiul 10 Camera Deputatilor Puiu Hasotti - PNL - Colegiul 1 Senat Nicolae Moga - PSD - Colegiul 2 Senat Alexandru Mazare - PSD - Colegiul 3 Senat Mircea Banias - PC - Colegiul 4 Senat
Partida demonstrativa, cuprinsa in cadrul Zilelor Orasului Calafat, a fost castigata clar de Craiova Maxima, cu 4-0, autorii golurilor fiind Silvian Cristescu (3) si Gigi Ciurea.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Jurnalul de Calarasi: ... FESTIVALUL MONDIAL DE UMOR DE LA CALARASI â€" PARTICIPARE MONDIALA!
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere - redusa la o singura cifra. De exemplu - daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 - numarul destinului va fi: ... Ei sunt destul de docili si dispusi sa-ti accepte atitudinile bossy.
Lui Pitagora i-au trebuit 20 de ani, retras in Egipt, ca sa inteleaga misterele numerelor. Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar.
Dupa vizita delegatiei FMI, guvernul are o misiune imposibila, si aceea de a reduce anual cu 0,5% din PIB cheltuielile cu salariile din sectorul bugetar.
google-analytics.com